Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Policajac na ulici davio skejtere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Hot Springsu na 'odmor' je poslala policajca kojeg je slučajni prolaznik snimio kako doslovce davi troje skejtera u blizini poznatog gradskog okupljališta Bathhouse Row.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nema elemenata kaznenog djela Jutros u Zagrebu na tri različite lokacije pronađena tijela mrtvih osoba Ženska imena u tragovima (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Prava rijetkost Muška dominacija: Polovica gradova u Hrvatskoj nema niti jednu ulicu koja nosi žensko ime

Video koji se u ponedjeljak pojavio na YouTubeu prikazuje policajca kako davi jednog mladića nakon što ga je prisilio da legne na pod. Tada je potrčao za drugo dvoje skejtera koje je također nasilno priveo. U pozadini se čuju glas koji policajca pita zašto to radi. 

Kapetan Mike Bush rekao je da istražitelji ispituju svjedoke koji su vidjeli na koji je način policajac Joey Williams na pločniku zaustavio skejtere koji su kršili zabranu vožnje u tom dijelu grada. 

Kapetan Bush je odbio reći koje će korake poduzeti nakon što završi istraga, no glasnogovornik policije je rekao da su dvojica skejtera sa snimke 21-godišnji Mathew Jon McCormack i 19-godišnji Skylar Nalls iz Hot Springs.  McCormack je prekršajno prijavljen jer je navodno tijekom masovne tučnjave udario 67-godišnjeg zaposlenika gradske uprave. Nalls je također prekršeno prijavljen zbog vožnje na skateboardu na nedozvoljenom mjestu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene