Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija u Hot Springsu na 'odmor' je poslala policajca kojeg je slučajni prolaznik snimio kako doslovce davi troje skejtera u blizini poznatog gradskog okupljališta Bathhouse Row.


Video koji se u ponedjeljak pojavio na YouTubeu prikazuje policajca kako davi jednog mladića nakon što ga je prisilio da legne na pod. Tada je potrčao za drugo dvoje skejtera koje je također nasilno priveo. U pozadini se čuju glas koji policajca pita zašto to radi. 

Vezani članci Ženska imena u tragovima (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Muška dominacija: Polovica gradova u Hrvatskoj nema niti jednu ulicu koja nosi žensko ime Ulica u kojoj je nesretni mladić tragično preminuo (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Svjedok tragedije u Zaprešiću: "Što da vam kažem? Dijete mi je umrlo na rukama jer doktora nije bilo... Koliko onda vrijedi njegov život?"

Kapetan Mike Bush rekao je da istražitelji ispituju svjedoke koji su vidjeli na koji je način policajac Joey Williams na pločniku zaustavio skejtere koji su kršili zabranu vožnje u tom dijelu grada. 

Kapetan Bush je odbio reći koje će korake poduzeti nakon što završi istraga, no glasnogovornik policije je rekao da su dvojica skejtera sa snimke 21-godišnji Mathew Jon McCormack i 19-godišnji Skylar Nalls iz Hot Springs.  McCormack je prekršajno prijavljen jer je navodno tijekom masovne tučnjave udario 67-godišnjeg zaposlenika gradske uprave. Nalls je također prekršeno prijavljen zbog vožnje na skateboardu na nedozvoljenom mjestu.