Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Roditelji jednogodišnje curice vjeruju da svojom kamerom nisu zabilježili tek običan pad svoje jednogodišnje kćeri.


Misteriozna, nevidljiva sila povukla je jednogodišnju djevojčicu prema tlu - tako o videu snimljenom u Walesu piše Daily Mail.

Vezani članci Ilustracija Nestvarna transplantacija srca: Helikopter se srušio na krov bolnice, doktoru srce ispalo na pod... Zdravko Marić Nije dobro: Ministar Marić govori o padu BDP-a od 8 posto, Europa misli drugačije

Lexi Hood igrala se sa svojim ocem Garethom i majkom Charlene u obiteljskoj kući u Bridgendu. Odjednom je završila na podu.

Prisjećajući se tog trenutka njezin otac rekao je da je djevojčica počela govoriti 'zločesti dečko' kao da se nekome obraća. Ali nikoga nije bilo. Od tog trenutka koji se dogodio prije tri tjedna u kući čuju čudne zvukove.

VIDEO Jeste li ikada čuli bebu da se ovako smije?

'Lexi inače stoji čvrsto na nogama i vrlo je siguran hodač te sretna i nasmiješena beba. Gledali smo TV i nema šasne da je mogla samo pasti tako. Samo je pala, kao da ju je netko gurnuo', ispričao je otac.

Djevojčicu su snimali kako bi imali uspomenu na njezinu igru taj dan, a kada su kasnije gledali video izbezumili su se. Njezin pad preplašio je obitelj. Još uvijek su pod dojmom trenutka za koji tvrde da nije uobičajen.

Vidite li i vi nešto neobično u njemu?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook