Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kućni ljubimac' ubio dijete

VIDEO: Piton pobjegao iz terarija i ubio djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Piton dugačak gotovo dva i pol metra, kojeg je floridska obitelj dražala kao kućnog ljubimca, u noći s utorka na srijedu razbio je staklo terarija, ušao u spavaću sobu i zadavio 2-godišnju djevojčicu.

Malenoj Shaiunni Hare, kada je ujutro došla Hitna pomoć, više nije bilo spasa. Charlels Jason Darnell, vlasnik zmije i dečko majke stradale djevojčice, požurio je u sobu djevojčice čim je otkrio da je terarij razbijen i da nema zmije.  Tamo je zatekao stravičan prizor, zmija je ležala na 2-godišnjakinji koja je na glavi imala tragove ugriza, piše APTN.

Pročitajte i ovo Burmanski piton - 2 burmanski piton Jezivo! Najezda pitona u američkoj državi: Ima ih na desetke tisuća, jako su snalažljivi Burmanski piton NA FLORIDI VIDEO Ajme, koliki je! Bezbrižno su šetali nacionalnim parkom, a onda ih je iznenadio ogroman burmanski piton

Jedva zmiju skinuo s djevojčice

Darnell je izbo zmiju kako bi je uspio skinuti s djevojčice. Vlasti su životinju, koja je još uvijek živa, iznijeli iz kuće. Iako Darnell nije imao dozvolu za držanje zmije, policija ga još uvijek nije kazneno prijavila. O sljedećem koraku vlasti će odlučiti nakon istrage koja bi trebala utvrditi je li se radilo o zanemarivanju djeteta.

Zmija, koja je usmrtila djevojčicu, bit će smještena kod nekoga tko posjeduje dozvolu za držanje zmija. Uključujući jučerašnji tragični događaj, od 1980. u SAD-u su pitoni usmrtili 12 ljudi, među kojima je petero djece. 

Bi li ikada pitona imali za kućnog ljubimca?

  • Da
  • Ne
  • Ne podnosim zmije

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene