Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Omalovažavao je

VIDEO Pitanje radijskog voditelja koje je ŠOKIRALO australsku premijerku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski radijski voditelj Howard Sattler suspendiran je nakon nedoličnog načina na koji je intervjuirao australsku premijerku Juliju Gillard.

Howard Sattler, voditelj radijske postaje 6PR iz Pertha, tijekom političkog intervjua je upitao premijerku Gillard da razbije mit baziran na glasinama da je njezin partner, Tim Mathieson, gay.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Zdravko Mamić na konferenciji za novinare - 5 Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić dao intervju, komentirao i izbore u Hrvatskoj: "Ja mogu glasati"

>> VIDEO Vijesti počeo psovkama i priskrbio si titulu najkraće voditeljske karijere

'Mitovi, glasine, pošalice i insinuacije, bili ste mnogo puta meta istih', rekao je premijerki radijski voditelj, prije nego li joj je rekao da komentira glasine o seksualnim skolonostima svojeg partnera.

'To ne govorim ja. To je mit', pokušao se ograditi Sattler. Gillard mu je odgovorila kako je to pitanje 'apsurdno'. Sattler je inzistirao da Gillard potvrdi kako Mathieson nije gay. Gillard se nije dala smesti i dodala, kako ljudi ne bi trebali, zato što je netko frizer po struci, automatski generalno zaključivati da znaju dosta stvari o toj osobi, samo zbog njezine profesije.

Uprava Radio Fairfaxa, koji je vlasnik 6PR-a, suspendirao je Sattlera nakon intervjua, a njegovo ispitivanje su nazvali omalovažavajućim i nebitnim za političku debatu, prenosi agencija AP.

Gillard je dan nakon intervjua poručila kako ne želi vidjeti druge žene u javnosti izložene takvom ispitivanju. 'Ne bih željela da se suoče s načinom ispitivanja s kojim sam se jučer ja suočila', rekla je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene