Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pregršt sreće imala je jedna Čehinja koja je pala pod vlak npodzemne željeznice. Izvukla se bez ijedne ogrebotine i nastavila svojim putem kao da se ništa nije dogodilo.


Nevjerojatno, ali istinito. Jedna je Čehinja, poprilično alkoholizirana, preživjela nalet vlaka bez ijedne ogrebotine, ustala s tračnica, otresla prašinu sa sebe i odšetala kao da se ništa nije dogodilo.

Vezani članci Izbio požar u vlaku u Pakistanu (Foto: AFP) - 2 Tragedija u Pakistanu: U požaru vlaka smrtno stradalo više desetaka ljudi, neki se spasili skakanjem iz vagona u plamenu Vlak iskočio iz tračnica kod Vrbovca (Foto: PIXSELL/Marko Prpić Uzrok nesreće kod Vrbovca: Vlak iskočio zbog ostavljene tračnice na pruzi

Nepoznata je žene stajala na rubu perona te je nekoliko trenutaka prije dolaska vlaka pala unatoč tome što ju je jedan od putnika pokušao uhvatiti, piše Daily Mail.

>> VIDEO Skočio na tračnice da spasi muškarca

Djelatnici željeznice pohitali su do vlaka vjerujući kako je žena ostala unesrećena pod kotačima, no uspjeli su je izvući između dva vagona. Potom je ona ustala, sa sebe otresla prašinu i odšetala.

Ova je žena živi dokaz one stare narodne 'Bog čuva pijance i budale'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook