Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon uvjerljive pobjede Srpske napredne stranke na izvanrednim parlamentarnim i beogradskim izborima, naprednjaci su u sjedištu stranke uz trubače, šampanjac i tortu tešku 21 kilogram proslavili ovaj njihov, kako sami kažu, povijesni rezultat.


Nakon što se novinarima obratio vođe SNS-a Aleksandar Vučić i rekao da su naprednjaci osvojili blizu 50 posto podrške birača, u Srpskoj naprednoj stranci je otvoren šampanjac, a ubrzo je stigla i slavljenička torta.

Vezani članci Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) - 3 Što se događa? Vučić sazvao hitan sastanak "zbog pogoršane situacije u regiji" Slika nije dostupna Vučić gubitnicima posvetio temu iz serije 'Otpisani'

Vučić slavio s trubačima, gubitnicima posvetio temu iz serije 'Otpisani'

Tako su članovi stranke, novinari i gosti imali priliku počastiti se tortom koja je bila mješavina čokolade, oraha i višanja, a potom su trubači atmosferu doveli do usijana, piše srpski Telegraf.

Očekivanje rezultata u SNS-u pratilo je više od 50 medijskih ekipa od kojih desetak stranih, sa više od 150 novinara, snimatelja i fotoreportera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook