Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vježbe nadgleda vođa

VIDEO Ovako se Sjeverna Koreja priprema za rat s SAD-om!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un nadgledao je vojne vježbe svoje zemlje. Sve su zabilježile kamere te je snimka objavljena na tamošnjoj državnoj televiziji.

Usred verbalnih prijetnji SAD-u, Sjeverna Koreja pojačala je vojne vježbe, a sve je to nadgledao njihov mladi vođa Kim Jong-un, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Slika nije dostupna Odnosi se zaoštravaju Kim Jong Un: Ako jedna granata padne na naš teritorij, zadat ćemo smrtonosni udarac

Naredio Kim

Državna televizija KRT objavila je kako je Kim naredio vježbe kako bi se ispitale sposobnosti artiljerijskih jedinica u slučaju stvarnog rata. Sve je odlučio nadgledati cijeli dan, od jutra pa sve do dugo u noć 21. veljače.

>> Doznajte tko je žena koja će pokušati obuzdati diktatora Sj. Koreje

Tenzije sve veće

Tenzije na Korejskom poluotoku sve su veće, naročito nakon što je Sjeverna Koreja prošlog mjeseca uspješno provela treći nuklearni test i zaprijetila napadom na SAD, saveznika Južne Koreje. Naime, Sjeverna i Južna Koreja, tehnički su još u ratu, iako su primirje potpisali 1953. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene