Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pustolov Valery Rozov

VIDEO: Otpuhao ga vjetar, umalo je stradao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski pustolov Valery Rozov pokušao je B.A.S.E. jumping sa najviše zgrade u Pakistanskom gradu Karachiju. Njegov je pokušaj propao zbog jakog vjetra koji ga je otpuhao na obližnju zgradu.

Prije skoka sa zgrade MCB Tower koja ima 29 katova 44-godišnjak bio je samouvjeren u svoj uspjeh. 'Ja ovo radim već 16 godina. Napravio sam već 9.000 skokova', rekao je. Rozov se bacio s vrha zgrade, ali je vjetar bio veoma snažan te ga je otpuhao na susjednu zgradu na kojoj mu je potom zapeo padobran. Ubrzo su mu priskočili u pomoć i nezgoda je srećom prošla bez ozlijeda, priopćili su organizatori. Rozova to nije obeshrabrilo i najavio je da će uskoro ponovno pokupati skočiti s MCB Towera. Rozov je već skočio sa 125 metara visoke zgrade u Moskvi te iz helikoptera u vulkan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Venecija na nogama VIDEO Skočio s trokatnice u kanal, sad ga traži policija. Gradonačelnik poručio: ''Pokušavamo identificirati idiota'' Ilustracija Adrenalin na najjače VIDEO Bungee jumping za pamćenje: Skočio na nagovor prijatelja, a onda je puklo uže - ''Bilo je jako visoko, pa sam zatvorio oči...''

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene