Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beverley Neville (58) bila je u braku sa suprugom od 1997., no on je vodio dvostruki život. Oženio je drugu, a njoj se pravdao time da radi 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.


Raymond Neville (55) svojoj je suprugi Beverly rekao da radi kao šofer sedam dana u tjednu te da radi prekovremeno jer želi otplatiti hipoteku na njihovu kuću. Tako je bilo praktički od 1997. otkad su se vjenčali. No istina je bila daleko od toga.

Vezani članci Spice Girls (Foto: Instagram) Nije im baš dobro krenulo: I drugi koncert popularnih Spajsica se iz spektakla pretvorio u debakl Veliko ljubavno razočaranje (Foto: Getty Images) Šokantno otkriće: Nazvala je rent-a-car kojim je tog dana odjurio njezin suprug, a ono što je saznala potpuno joj je promijenilo život

Beverly je otkrila da njezin suprug nije imao samo drugu vezu, već da je počinio bigamiju i oženio se još jednom ženom, uspjevši lažirati papire rastave braka. Raymond koji je inače živio s Beverly u kući u Hertsu u Walesu, kad nije bio kod kuće ili u Velikoj Britaniji, bio je u Kini, kod druge supruge.

Imao je i dva mobitela, a Beverly ga nikako nije mogla dobiti na onaj za koji je znala. Tad je igrom slučaja doznala da sin njezine prijateljice radi u istoj šoferskoj tvrtki kao i Raymond. Zatražila je od prijateljičinog sina da stupi u kontakt s njim i on je to učinio te otkrio da je Raymond u Kini i da ima dva mobitela, nakon čega je istina počela izranjati na površinu.

Beverly je supruga suočila sa svime kad je napokon stigao kući, no on je sve porekao. Rekao je da je njegov posao "top secret" te da joj zbog toga ne može reći gdje je bio.

Pinokio

"Oh, pa ti si Pinokio koji radi za MI5 sad?", odbacila je njegovo objašnjenje Beverly, prenosi Daily Mail. Nije tu stala, jer kako je sumnja porasla, tako je ona provjeravala email poruke supruga i otkrila u njima da se oženio kineskom medicinskom sestrom, April Chang, koja se doselila u Englesku i s kojom je Raymond kupio kuću u Harrowu, oko 35 kilometara od Welwyn Garden Cityja, gdje je živio s Beverly.

Ona je policiji prijavila Raymonda za bigamiju, jer se bojala da bi je se moglo teretiti za prijevaru s Visa karticom, putem koje je Raymond podigao oko 100.000 kuna kako bi se oženio Kineskinjom.

U prosincu 2014. Raymond je priznao pronevjeru, bigamiju i krivotvorenje dokumenata te je osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu od devet mjeseci, s počekom od 18 mjeseci.

"I dan danas nije mi priznao što je napravio, a nije pokazao kajanje niti u sudnici, nije rekao niti riječi", rekla je na kraju Beverly.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook