Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodavali marihuanu

VIDEO: Oružani sukob dilera marihuane u baru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pucnjava u malom baru u Toledu, za koju se vjeruje da su započeli dileri droge, snimljena je nadzornom kamerom.

Nitko nije ozlijeđen tijekom pucnjave, u lokalu u Toledu, u saveznoj američkoj državi Ohio koja se odvijala oko ponoći po lokalnom vremenu javlja AP. Snimka nadzorne kamere pokazuje kako je izbila svađa između suprotstavljenih strana, a potom su i zapucali jedni na druge. Lokalni mediji izvijestili su kako je u sukob bilo uključeno pet napadača. Bar se nalazi u blizini kampusa sveučilišta Toledo, i policijske postaje.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika

Policija pokušava rasvijetliti okolnosti slučaja, a nisu još napadači ni identificirani. Snimka je objavljena u nadi da će građani možda znati o kome je riječ i prijaviti ih vlastima. Zamjenik šefa policije u Toledu, Don Kenney rekao je da se čini kako je incident započeo kada je jedan osumnjičenik pokušao prodati marihuanu, dok ga je jedan od zaposlenika bara zamolio da napusti objekt. To je dovelo do fizičkog sukoba, a kasnije i do pucnjave. Srećom nitko nije ozlijeđen, ali je bar pretrpio materijalnu štetu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene