Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva dana bespomoćan

VIDEO Pogledajte kako je ODMJESEČARIO u procjep litice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineski vatrogasci spasili su muškarca koji je mjesečario prema procjepu litice.

U gradu Turpan na sjeverozapadu Kine odvijala se prava drama. U procjepu jedne od litica, zapeo je muškarac, ali ne zato što je iskušavao svoje alpinističke tehnike i znanje, već zato što je mjesečario do gliba.

Pročitajte i ovo Slonić je poginuo na Tajlandu (Foto: AFP) Tuga na Tajlandu Prizor koji slama srca: Našli tijela 11 slonova, poginuli su spašavajući mladunče Bus se survao niz liticu (Foto: dnevnik.hr) STRAVIČAN SUDAR U PERUU Nesreća na jednoj od najopasnijih cesta na svijetu: Šestero ljudi preživjelo nakon što se bus survao niz liticu

Vatrogasci su dojavu dobili oko 15 sati po lokalnom vremenu, a po dolasku na mjesto događaja vidjeli su muškarca koji je zaglavio u procjepu na 30-ak metara visine. Otkrili su kako se tamo nalazi već dva dana i jednu noć, bez hrane i pića, prenosi agencija Reuters.

>> VIDEO Vojnim bacačem plamena tamane stršljene ubojice

Tamo se našao nakon što je prije dva dana domjesečario tijekom noći do litica. Kako se nalazio na posve nepristupačnom terenu, upomoć su pozvani i građevinari, koji su improvizirali skele do nesretnika, kako bi ga vatrogasci mogli spasiti. Skela je dovršena oko 21 sat po lokalnom vremenu, nakon čega se do unesrećenog muškarca uputio vatrogasac i dao mu da popije vode.

Muškarac je spašen 15 minuta iza ponoći po lokalnom vremenu u nedjelju te je odmah prebačen u bolnicu. utvrđeno je kako pati od slabijeg mentalnog poremećaja. Prošao je bez ozljeda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene