Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimila kamera

VIDEO Obračun iznerviranog policajca s vozačicom auta punog djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamera postavljena u policijskom automobilu snimila je pravu dramu na cesti u New Mexicu.

Iz američke savezne države New Mexico stiže šokantna snimka kamere iz policijskog automobila koja je zabilježila pravu dramu na jednoj cesti blizu grada Taosa.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Trebala je to biti rutinska kontrola, no kada je policajac krenuo provjeravati valjanost vozačke dozvole Rihanne Ferrell, koja je 28. listopada bila za upravljačem obiteljskog automobila, ona se naglo dala u bijeg. U autu je bilo i nekoliko njezine maloljetne djece.

>> VIDEO Policajac od studenta traži da špijunira svoje kolege, ovaj sve snimio

Nakon kraće potjere, Rihanna se opet zaustavila. No, neimenovanom je policajcu bilo dosta te je od nje zahtijevao da izađe iz vozila. Ona je to odbila, a djeca u autu su počela vrištati. U jednom je trenutku auto napustio njezin 14-godišnji sin, ali policajac je prema njemu ubrzo uperio šoker.

Nakon kraćeg natezanja, Rihanna je ipak izašla, ali to su učinila i druga djeca te je došlo do naguravanja. Policajac je u međuvremenu iz službenog auta pozvao pomoć, dok su Rihanna i djeca otišli natrag u svoje vozilo. Kada je pojačanje stiglo, službenik je pendrekom krenuo razbijati prozorsko staklo na stražnjim vratima, a djeca na stražnjem sjedištu su opet počela vrištati.

U tom je trenutku Rihanna nagazila papučicu gasa i odjurila. Krenula je nova potjera koja je okončana pred jednim hotelom u Taosu. Ondje su Rihanna i njezin 14-godišnji sin uhićeni, ali nije jasno za što ih se konkretno tereti.

S obzirom da je snimka u međuvremenu izašla u javnost, policija se suočila s nizom kritika pa je pokrenuta interna istraga o ponašanju policajaca, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene