Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalan napad

VIDEO: Nožem htio ubiti policajca usred postaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosne kamere unutar policijske postaje u ruskom gradu Bashkorostanu, snimile su brutalan napad pomahnitalog mladića na policajca.

Pročitajte i ovo Ilustracija Je li povezano? Detektivi tražili nestale studente iz 2014. pa i sami nestali: Pronađeni su, ali sve je i dalje obavijeno velom tajne Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

Snimka prikazuje mladića kako ulazi u policijsku postaju, vadi nož iz korica i kroz otvor kontrolne prostorije sumanuto pokušava izbosti 30-godišnjeg prometnog policajca Vilmira Minnikhanova koji se tamo nalazio, prenosi life.ru.

>> Isprovocirao ga i dva puta ubo nožem u trbuh

18-godišnji napadač više je puta nožem zahvatio policajca po prsima, vratu i ramenu. S mjesta događaja pokušao je pobjeći, no policija ga je gotovo trenutno ulovila i privela. Navodni motiv napada, prema tamošnjoj policiji, vjerski je baziran, a napadnuti policajac uspješno se oporavlja od ozljeda.

Incident se dogodio prošlog mjeseca, a sumanuti mladić podvrgnut je i psihijatrijskom vještačenju. Kako je napad izgledao pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene