Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćena na djelu

VIDEO: Njegovateljica krala hranu bolesnoj starici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njegovateljica iz Velike Britanije dobila je otkaz nakon što je otkriveno da je jela hranu namijenjenu 70-godišnjoj starici za koju je skrbila.

Pročitajte i ovo Zaražene vjeverice u porečkoj Vjeveršumi Desetak zaraženih Širi se infekcija u porečkoj Vjeveršumi: "Trenutačno je deset bolesnih. Pokušavamo utvrditi izvor zaraze..." Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok

Na YouTubeu se pojavio i video snimak 54-godišnje Patricie Young, kako halapljivo jede hranu namijenjenu 70-godišnjoj Ivy McCluskey, koja je patila od Alzheimerove bolesti unazad 10 godina. Starica bi zauzvrat, svake noći u krevet lijegala praznog želuca, piše Daily Mail.

Pošto je McCluskey počela rapidno gubiti na težini, rodbina se zabrinula za njezino zdravlje pa su u stan postavili skrivenu kameru, kojom su uspjeli snimiti Young kako jede svu hranu namijenjenu bolesnoj umirovljenici. 'Ne možemo dokučiti kako jedno ljudsko biće može takvo što napraviti drugom ljudskom biću', rekla je Mandy McCluskey, kći umirovljenice.

Tri mjeseca nakon što je nesavjesna njegovateljica dobila otkaz, Ivy McCluskey je preminula. Young očekuje i presuda na sudu, vezana za njezino ponašanje tijekom perioda u kojem je skrbila za umirovljenicu, a to bi trebalo biti idućeg mjeseca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene