Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oproštajna pusa

VIDEO: Paranoja - Evo zašto su zatvorili Newark

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedavna panika i zatvaranje terminala u zračnoj luci Newark u New Jerseyju, uzrokovana je 'opasnim' poljupcem muškarca, koji je prošao neopaženo sigurnosnu točku, kako bi se oprostio s voljenom djevojkom.

Video snimka incidenta, koji su prenijeli svi svjetski mediji, prikazuje pripadnika osiguranja kako ustaje sa svojeg mjesta na kontrolnoj točki i odlazi negdje, nakon čega muškarac koristi priliku i neopaženo prolazi kontrolnu točku i prati svoju djevojku do zrakoplova, prenosi Reuters. Prije incidenta, isti je pripadnik osiguranja, istog muškarca zamolio da napusti kontrolnu točku.

Pročitajte i ovo Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike Joe Biden Brza akcija Agenti Bidenove tajne službe pucali na tri osobe! S njima bila predsjednikova unuka: "Vjerujemo da nitko nije pogođen"

>> Muškarac zaobišao provjeru pa zatvorili dio aerodroma

Muškarac je ipak iskoristio nepažnju pripadnika osiguranja i prošao kontrolnu točku i dao svojoj djevojci, koja je uredno prošla kontrolnu točku prije njega, oproštajni poljubac te s njom odšetao ruku po ruku. Nepažljivi pripadnik osiguranja zbog nastalog incidenta, poslan je na prisilni dopust. 'Potpuno je nedopustivo da osiguranju zračne luke treba ovoliko dugo da objavi ovu snimku, ali sad kad je objavljena, svi možemo bolje sagledati posljedice tog incidenta', rekao je senator New Jerseyja Frank Lautenberg, koji je video snimku i pustio u javnost.

Incident se dogodio prošle nedjelje, a snimka je u javnost puštena jučer. Zbog sigurnosnog propusta i 'terorističkog' poljupca, na tisuće putnika moralo je ponovno proći provjere na kontrolnim točkama. Imena muškarca i žene sa snimke ostaju nepoznati za javnost.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene