Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udari gromova u kablove?

VIDEO: Neobična svjetlost nad gradićem u Texasu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amaterski fotograf Brian Luenser iz Fort Wortha u Texasu u utorak je svijedočio nečemu što do sada nikada nije vidio - plava, ljubičasta, narančasta i crvena svjetla, nešto poput vatrenih kugli, osvjetljavala su cijeli grad.

'Zaista sam se uplašio. Cijelo nebo je bilo osvijetljeno. Nisam znam je li to neka nuklearna eksplozija ili što', kazao je za Huffington Post Luenser čija je strast fotografiranje munja i gromova. No, ipak je uzeo video kameru i sve snimio s balkona svog stana na 34. katu. 

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Jeamy Molina, glasnogovornica Oncora, tvrtke koja područje opskrbljuje električnom energijom, kazala je kako su te eksplozije rezultat udara gromova u kablove koji vode električnu energiju prema korisnicima.

Oluja koja je u utorak poharala taj dio Texasa bez struje je ostavila oko 4.000 ljudi, a Luenser tvrdi kako su neobične eksplozije trajale oko 25 minuta.

Meteorolog Matt Mosier kazao je kako je u Fort Worth u utorak između 21 i 22 sata zabilježeno više od 120 udara gromova. Luenser je svoj video snimio baš nekako u to vrijeme - između 21:30 i 22 sata.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene