Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među ubijenima i trudnica

'Napadač iz Fort Hooda je uzvikivao 'Allah, Allah''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brat jednog od ranjenih u pucnjavi u vojnoj bazi Fort Hood u SAD-u ispričao je novinarima kako je ranjen njegov brat.

Nate Hull, brat jednog od ranjenih u pucnjavi nakon posjeta bratu u bolnici dao je izjavu novinarima. Njegov brat Najee se oporavlja, a ispričao mu je i što se dešavalo u bazi za vrijeme pucnjave, javlja AP. 'Moj je brat stajao posljednji u redu. Između njega i napadača bila su vrata i rekao je da ga je čuo kako govori 'Allah, Allah', pucao mu je u nogu i nastavio pucati po drugima. Nakon toga se vratio do mog brata, jer je puzao i pucao mu je dva puta u leđa', rekao je Nate. 'Upravo je izašao iz odjela za intenzivnu njegu. Izgubio je slezenu. Napadač mu je pucao u leđa i metak je završio u slezeni, drugi je završio u prsima', dodao je Nate.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

>> 'Ubojica je možda bio istraumatiziran pričama vojnika'

>> Pokolj u vojnoj bazi: Umrla i 13. žrtva podivljalog psihijatra

Među ubijenima i trudnica

Među 13 ljudi za čije je ubojstvo osumnjičen vojni psihijatar Nidal Malik Hasan bila i trudnica koja je pripremala povratak kući. Glasnogovornik Fort Hooda, John Rossi na konferenciji je pročitao imena svih ubijenih u pucnjavi u vojnoj bazi. 'Neki pacijenti imat će psihičke teškoće do kraja života', rekao je dr. W. Roy Smythe iz bolnice Scott and White u Templeu u kojoj se liječe ranjeni. U isto vrijeme Kileen, mali grad u blizini vojne baze još uvijek tuguje. U mjestu gdje žive mnogi umirovljeni vojni službenici, u lokalnoj crkvi moli se za žrtve masakra.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene