Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo ljubavi

VIDEO: Nakon 11 godina pjesmom suprugu probudio iz kome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dokaz da ljubav čini čuda je i siromašni farmer iz Kine koji je upornošću i brigom uspio probuditi suprugu iz kome u kojoj je bila čak 11 godina.

Zhang Yuhua iz kineske provincije Shandong svaki dan se brinuo o supruzi kao o malom djetetu usput joj pjevajući da bi njegov trud s vremenom dao nevjerojatan rezultat. Supruga je u ko od 2000. godine zbog, kako javlja Reuters, 'medicinske nezgode'.

Pročitajte i ovo Ilustracija imala je 16 godina Iranska tinejdžerica umrla nakon sukoba s moralnom policijom: Nije nosila hidžab Ilustracija bit će ključni svjedok Ručak ubio troje ljudi: Jedini preživjeli probudio se iz kome nakon mjesec dana

Budući da Zhang nije imao novca za bolničke troškove poveo je kući i sam se brinuo o noj. Svakodnevno joj je pjevao kinesku pop pjesmu 'Ljubavnik u mom srcu' jer je znao da joj se sviđa. Godinama je ta pjesma bila jedini oblik komunikacije između supružnika.

>> Izmislila otmicu kako bi saznala voli li je suprug

Jedan dan je Zhang primijetio suzu u kutu suprugina oka. Zhang je to shvatio kao znak oporavka te se još više počeo truditi oko nje. Nakon dvije godine supruga je počela mrmljati nerazgovijetne riječi, a nedugo zatim se potpuno probudila iz kome i svaki put bi zaplakala kad bi čula njihovu pjesmu.

Iako su liječnici upozoravali kako bi trudnoća za nju bila opasna, 2008. godine je rodila zdravu djevojčicu koja je cijeloj obitelji pravi izvor radosti. Sada Zhang želi pronaći posao kako bi osigurao bolje uvjete za život svojoj obitelji. I dalje svaki dan pjeva svojoj supruzi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene