Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukobi u Egiptu

VIDEO Najmanje 34 Mursijevih pristaša poginulo u okršaju s vojskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje su 34 osobe poginule u oružanom okršaju u Kairu, izvjestili su iz Muslimanskog bratstva, stranke svrgnutog egipatskog predsjednika Mursija.

U oružanom sukobu vojske i pristaša svrgnutog egipatskog predsjednika Mohameda Mursija poginulo je najmanje 34 osoba, izvjestilo je Muslimansko bratstvo, a prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Slika nije dostupna Otmice i mučenja Bivši egipatski predsjednik osuđen na 20 godina zatvora

Do krvavog je sukoba došlo ispred zgrade u kojoj vojska  navodno čuva Mursija. Vojska pak tvrdi kako su samo branili stražarnice, na koje je 'krenula grupa terorista', kako navode.  Vojska je također izvjestila kako su uhitili više od 200 ljudi, kod kojih je pronađena velika količina vatrenog oružja.

>>VIDEO POGLEDAJTE TRENUTAK PRIVOĐENJA svrgnutog egipatskog predsjednika Mursija!

Podsjećamo, egipatska je vojska s vlasti svrgnula prvog islamskog predsjednika Mohameda Mursija protekle srijede, nakon višednevnih masovnih prosvjeda protiv njegove i politike pokreta Muslimanskog bratsva iz kojeg je i došao na dužnost. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iP ad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene