Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nagrađivani vrt uništen u 'vodenom ratu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 300 osoba napravilo je nered i uništilo čuveni nagrađivani vrt Millenium Square u Leedsu sudjelujući u 'vodenom ratu'. Na neobičan način zabave sudionici su pozvani preko internetske stranice Facebook.

Iz poglavarstva Leedsa kažu kako je 350 osoba, 'naoružanih' pištoljima na vodu, kanticama za poljevanje vrta i bocama potpuno uništilo vrt.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Konotop se odbio predati VIDEO Zapovjednik ruske postrojbe napustio grad s granatama visoko u zraku, Ukrajinci ga ispratili povicima: ''Sramota!'' Slika nije dostupna pregovori nisu uspjeli Talibani ulaze u posljednju neokupiranu pokrajinu u Afganistanu: Obje strane pretrpjele velike gubitke

Millenium Square je 2004. godine osvojio treće mjesto na natjecanju za najljepši vrt i postao simbol prijateljstva Leedsa s Durbanom, rodnim gradom Nelsona Mandele.

U poglavarstvu su ljuti jer su u uređenje vrta uložene godine mukotrpnog rada.

Video i fotografije 'vodenog rata' objavljene su na internetu, a organizatori se hvale velikim 'uspjehom' eventa.

No nakon ne tako loše ideje, ali organizirane na krivom mjestu, iza sudionika 'rata' ostale su pogažene biljke, raskopani travnjak i prazna fontana puna pjene. 

Snimke s nadzornih kamera sada će pregledati policija, a neki će sudionici vjerojatno zaraditi prekršajne prijave.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene