Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Chad Vance, američki turist u Australiji na stepenicama vlaka vozio se više od dva sata. Mladi Amerikanac preživio je neobičnu vožnju vlakom nakon što je proveo dva sata sjedeći na malom otvoru za stepenica, dok je vlak jurio gotovo 200 km/h.


'Ne znam možete li me sada čuti, ali ja sam ispod, odnosno na stepenicama vlaka. Zakasnio sam na vlak jednu minutu. Lupao sam po prozorima kako bi netko obratio pažnju na mene i zaustavio vlak, ali vlak nije stao. Tako sam se, u očajničkom pokušaju da stignem do Alice Springa na vrijeme, kako ne bi morao plaćati motel, popeo na stepenice. Htio sam avanturu, evo, i dobio sam je. Unatoč svemu, Australija je dobro mjesto. Jesam li spomenuo da put traje 24 sata', rekao je 19-godišnji Chad snimajući se tijekom vožnje na stepenicama vlak, objavio je Reuters.

Chad ipak nije proveo svih 24 sata izvan vlaka. Na stepenicama je sjedio dva sata i dvadeset minuta, nakon čega je jedan djelatnik čuo njegove pozive u pomoć te zaustavio vlak. ‘Bojao sam se da neću preživjeti’, rekao je Chad iz Aljaske. 

Vezani članci Vlak naletio na vozilo u blizini Vodnjana 01 Tragedija u Istri: Vlak naletio na automobil, poginula jedna osoba Stravična željeznička nesreća u Tajvanu VIDEO Vlak usred tunela sletio s tračnica: Poginulo više od 50 ljudi, deseci su još zarobljeni u uništenim vagonima