Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako u kineskom restoranu pojedete hamburger težak dva i pol kilograma za manje od dva sata, obrok dobivate besplatno.


Nutricionisti su se pobunili protiv ponude restorana i tvrde da brzim jelom može doći do bolova u trbuhu, piše Reuters. Veliki hamburger napravljen je od kruha, salate, jaja, krastavaca, paradajza i govedine. Gotovi hamburger veličine je nogometne lopte.

Vezani članci Plastična boca, ilustracija (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Otkriće koje bi moglo promijeniti svijet: Znanstvenici slučajno stvorili enzim koji "jede" plastične boce Posjet stomatologu (Foto: Guliver/Thinkstock) Koliko često odlazite stomatologu i koje usluge koristite? Mnoge od njih su besplatne!

'Ovo je previše, zaista je prevelik. Pojeo sam većinu govedine, no bojim se da nema šanse da pojedem cijeli hamburger', rekla je mušterija koja je prihvatila izazov jer je mislila da može pojesti cijeli hamburger za manje od dva sata.

Medicinski stručnjaci upozoravaju kako je trbuh čovjeka ograničine veličine te da je opasno prelaziti njegove mogućnosti. 'U normalnim okolnostima, kapacitet trbuha je oko 500 mililitara. Ako se poveća, kapacitet trbuha može dosezati do 1 i pol pa do dvije litre. Ukoliko pojedete ovaj hamburger, doći će do nevjerojatnog povećanja trbuha koje ozbiljno može ugroziti zdravlje', tvrde stručnjaci.