Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedočanstvo iz prve ruke

VIDEO Mobitelom snimio prevrtanje zrakoplova iz kabine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rođendanski panoramski let lakim zrakoplovom umalo je završio tragično pri slijetanju, kad se zrakoplov prevrnuo i završio na krovu.

Nesreća se dogodila u američkoj saveznoj državi Utah, na jednom polju prekrivenom snijegom, za koje je pilot procijenio kako je idealno za sigurno prizemljenje zrakoplova.

Pročitajte i ovo Zrakoplov Southwest Airlines Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!" Njemački borbeni zrakoplovi Eurofighter Burno iznad Baltika Njemački borbeni zrakoplovi presreli rusku letjelicu

>> U padu turističkog zrakoplova u Belgiji petero mrtvih

U zrakoplovu su se osim pilota, nalazili dvoje supružnika, svekrva i sedmomjesečna beba. Jonathan Fielding, koji je suprugu, svekrvu i bebu poveo na panoramski let, sve je snimao i kamerom mobitela pa je tako snimio i samu nesreću, iz koje su svi zajedno izvukli žive glave i bez ikakvih ozljeda, uključujući i bebu, prenosi theblaze.com.

'Znam da će biti sve u redu, ali ovo je istovremeno i pomalo zastrašujuće i uzbudljivo', istaknuo je prije slijetanja Fielding.

Osiguranje isteklo noć prije

Kad su odlučili sletjeti, prvo nisu mogli na obližnju cestu, jer je postojao strah od ugrožavanja prometa ili udara u visokonaponske kabele. Zavladao je trenutak panike, no ubrzo se sve smirilo kad je pilot pronašao polje na koje će sletjeti.

Zrakoplov je gotovo odmah po dodiru sa snijegom 'zarovao' i prevrnuo se na krov. U nizu loših stvari, zapravo je najlošije prošao sam pilot, koji je i vlasnik uništenog zrakoplova, jer mu je osiguranje za taj zrakoplov isteklo upravo večer prije, a on je četvero putnika primio bez ikakve naknade.

Na kraju video snimke, Fielding pita svoju suprugu hoće li ikad više letjeti. 'Hoću', odgovorila mu je bez oklijevanja, kao da je bilo kakav drugi odgovor suvišan.

Pogledajte snimku koju je napravio Fielding. Trenutak nesreće događa se na 1:25 minuta u videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene