Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na internet stranici You Tube postavljena je snimka paljenja jedne novosadske pekare, čiji je vlasnik Albanac, pod nazivom 'Šiptari lete u nebo', prenose beogradski elektronski mediji i blogovi.


Na snimci, snimljenoj amaterskom kamerom, koja je potpisana kao 'Osloboditelji - omladina lojalna pravoslavlju', jasno se vidi paljenje pekare 'Violeta' u blizini Novosadskog sajma.

Vezani članci Ilustracija Jedna pulska pekarnica dosjetila se odlične ideje: Interes je velik, a vlasnica kaže da bi to trebale raditi i druge pekarnice Slika nije dostupna Auvinen ispalio 69 hitaca u pokolju u finskoj gimnaziji

Snimka počinje tekstom: 'Reci svima tko si, ne stidi se svoje vjere i budi ponosan sin pravoslavlja!', a potom se - uz zvuke srbijanske himne 'Bože pravde' - na njemu vide tri maskirane osobe koje prelaze ulicu i idu prema pekari, palicom razbijaju prozor i kroz zaštitne rešetke ubacuju zapaljenu baklju.

Anonimni snimatelj, koji ih snima s druge strane ulice, snimio je i vatru koja se proširila u pekari, nakon čega se na snimci pojavljuje natpis 'Osloboditelji'.

Sve vrijeme, kako se vidi na snimci, iz drugog ugostiteljskog objekta huligane promatra nekoliko osoba, ali nitko od njih ne reagira.

Vlasnik pekare Binaj Vebi izjavio je za novosadski 'Građanski list', da je njegova pekara spaljena još prošlog ljeta, kad je policija obavila očevid, ali počinitelji nisu nađeni.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju