Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržan u pritvoru

Manijak živio u ormaru obitelji i napao im kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Floridi objavila je kako je mlada djevojka postala žrtva osuđenog seksualnog prijestupnika koji je živio u kući njezine obitelji.

Obitelj je 43-godišnjem Williamu Milneu željela pomoći da stane na noge nakon što je odslužio 10 godina zatvora za seksualni prijestup počinjen 2000. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna GLEDAJTE U PROVJERENOM U 22:30 Manijak godinama uhodio djevojčice, žene i muškarce: "Rekao mi je da će radit što hoće i je*** što hoće" Slika nije dostupna Šetao i fotografirao Studentica ulovila voajera na Laščini: "Nisi ružna, mogu ti gledati u sobu"

Dozvolili su mu da se useli u njihovu garderobu nakon što je u studenom prošle godine izašao iz zatvora. Upravo tamo je i napao njihovu maloljetnu kćer.

Prema policijskom izvještaju djevojka je posumnjala da je Milne potajice gleda dok se presvlači. U nekoliko navrata se probudila po noći i zatekla ga kako stoji pored njezina kreveta i zuri. Jednom je čak legao do nje i zagrlio je, a jednom se probudila i vidjela ga kako se 'dira i trlja'. Kada se probudila brzo je navukao hlače i rekao: 'Oprosti'.

Milne je zadržan u pritvoru pod optužbom za razvratno ponašanje i egzibicionizam. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene