Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vozač autobusa uboden je skalpelom u oko kroz prozor, jer je zakočio nekoliko trenutaka prije toga, kako ne bi pregazio pješaka s djetetom, koji su protrčali ispred autobusa.


Šokantna snimka nadzorne kamere u autobusu uhvatila je trenutak u kojem skalpelom naoružan muškarac prilazi autobusu s vanjske strane i hladnokrvno ubada vozača, koji pije topli napitak iz šalice ravno u lice i to u predio oko oka.

Vezani članci Policija na autocesti, ilustracija Autobus sletio s ceste kod odmorišta Jasenice, lakše ozlijeđeno nekoliko ljudi Slika nije dostupna Nije se ni okrenuo: Uhićen trkač koji je ženu bezobzirno gurnuo pod autobus

Autobus je stajao na semaforu, a 41-godišnji vozač uboden je na prepad te niti sam isprva nije shvatio o čemu je riječ. Nekoliko trenutaka prije, zakočio je kako bi spriječio nalet na istog muškarca, koji je cestu nepropisno pretrčavao s djetetom.

Vozač je nakon kočenja kratko ukorio muškarca u pitanju, a ovaj je odvratio udarcem u vrata autobusa nogom. No tu nije stalo, jer je muškarac odlučio ne samo ne ostati dužan, već i ozbiljno ozljediti vozača.

Incident se dogodio u ulici Penge High u Londonu, a policija traga za napadačem sa snimke, prenosi Independent.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook