Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija još traga za njim

VIDEO Manijak nožem ubo vozača autobusa u oko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač autobusa uboden je skalpelom u oko kroz prozor, jer je zakočio nekoliko trenutaka prije toga, kako ne bi pregazio pješaka s djetetom, koji su protrčali ispred autobusa.

Šokantna snimka nadzorne kamere u autobusu uhvatila je trenutak u kojem skalpelom naoružan muškarac prilazi autobusu s vanjske strane i hladnokrvno ubada vozača, koji pije topli napitak iz šalice ravno u lice i to u predio oko oka.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo

Autobus je stajao na semaforu, a 41-godišnji vozač uboden je na prepad te niti sam isprva nije shvatio o čemu je riječ. Nekoliko trenutaka prije, zakočio je kako bi spriječio nalet na istog muškarca, koji je cestu nepropisno pretrčavao s djetetom.

Vozač je nakon kočenja kratko ukorio muškarca u pitanju, a ovaj je odvratio udarcem u vrata autobusa nogom. No tu nije stalo, jer je muškarac odlučio ne samo ne ostati dužan, već i ozbiljno ozljediti vozača.

Incident se dogodio u ulici Penge High u Londonu, a policija traga za napadačem sa snimke, prenosi Independent.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene