Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadruga u Kravicama

VIDEO Majke Srebrenice se sukobile s policijom i ušle na mjesto zločina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Članovi obitelji žrtava genocida u Srebrenici po prvi su puta uspjeli ući na jedno od najvećih mjesta zločina koji su se dogodili nakon pada Srebrenice 1995. godine.

Policija je, kao i ranijih godina, pokušala spriječiti ulazak u krug Zemljoradničke zadruge u Kravici, ali nije uspjela. Naime, članice udruženja Majke enklava Srebrenice i Žepa su zajedno s bivšim logorašima i preživjelima uspjele ući, piše Klix.ba.

>> VIDEO: Evo kako danas žive mladi u Srebrenici!

Formirali su 'živi zid', uklonili bodljikavu žicu s ograde i uspjeli probiti policijski kordona. Kako su kazali očevici, policajci su primjenili silu.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Vučić: ''Molio sam ljude u Republici Srpskoj da još jednom razmisle o svim svojim odlukama i potezima'' Dan nakon snažnog potresa u Tajvanu - 5 Dan kasnije FOTO Broj ozlijeđenih u potresu na Tajvanu prešao tisuću

Nakon što su ušle u krug zadruge, položile su cvijeće na zid jednoga objekta. Potpredsjednica Udruženja 'Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa', Kada Hotić kazala je kako je sramotno da se žrtvama ne dozvoljava ulazak na mjesto gdje su ubijeni njihovi najbliži.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene