Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nemoguć je'

VIDEO: Majka prisiljena sina vezati lancima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka petero djece svog je 12-godišnjeg sina, kako kaže, prisiljena vezati lancima već mjesec dana.

Ovaj slučaj Njemačku je ostavio bez riječi: jedna majka vezala je svog 12-godišnjeg sina u stanu, kako više ne bi radio nered. Prema njezinim riječima, sin krade, pije alkohol, bježi od kuće i razbija sve pred sobom. Čim ga pusti, sve razbaca i lomi na komadiće, piše Bild.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

'Bio sam šokiran, kada sam vidio slike. Već smo prije 14 dana prema obiteljskom sudu uputili zahtjev za smještaj dječaka u zatvorenu instituciju. Sada kada smo saznali da majka mora vezati sina, uputili smo sudu hitan zahtjev za rješavanje slučaja', rekao je 58-godišnji Karl Mooser, voditelj ureda za skrb mladih u Regensburgu.

Dječak čak spava zavezan lisicama i lancima. Kada je majka jednom malo otpustila lance, on je odmah pobjegao. Selom je lutao dva sata, a kada se vratio kući počeo je bacati stvari. Majka ga je svladala i zavezala lancima u kuhinji, a kako je bio blizu hladnjaka iz njega je izvadio pivo i otvorio ga zubima. 'Andreasa je bio teško 'pripitomiti' čak i dok je bio malo dijete. Sa samo četiri godine zapalio je spavaću sobu', rekla je majka te dodala kako su ga izbacili i iz specijalne škole, a sva terapija koju je primao nije pomogla.

 

 

 


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene