Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga se nastavlja

VIDEO: Lavina usmrtila najmanje dvoje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U lavini snijega na poljskim Tatrama poginule su dvije, a ozlijeđene tri osobe. Sumnja se da se pod snijegom nalazi još ljudi.

Jan Krzysztof, glavni volonter spasioca u Poljskoj rekao je kako je za sada pronađeno pet osoba koje je snijeg bio zatrpao na 2,500 metara nadmorske visine, piše AP. Dvoje ih je poginulo, a troje hospitalizirano. Jedan od ozlijeđenih je u teškom stanju, kazao je Krysztof te dodao kako se strahuje da je pod snijegom zarobljeno još ljudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na udaru lavine VIDEO Uskršnji vikend završio kobno: Snježna neman u francuskim Alpama ubila četvero ljudi Ilustracija Akcija spašavanja Užas u Sloveniji: Lavina zatrpala sedmero ljudi, ima teško ozlijeđenih, uspjeli izvući samo dvoje

‘Potraga se nastavlja. Pomažu nam psi, a koristimo detektore i ostalu opremu’, rekao je Krysztof. ‘Počeo sam se vraćati, jer sam primijetio da nešto nije u redu. Ali to sam shvatio pet do deset minuta prekasno’, rekao je Rafal Gutowski, jedan od spašenih turista koji se trenutačno nalazi u bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene