Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žarko je želio pobjedu

VIDEO: Kraljevski pad s konja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treći u liniji nasljednika britanskog prijestolja, princ Harry, doživio je debakl na Barbadosu, pri padu s konja tijekom polo meča.

Britanski princ Harry proveo je vikend na karipskom otočju Barbados, u posjetu bolnici i sudjelujući u humanitarnom polo meču, čija su sredstva namijenjena bespomoćnoj djeci afričke države Lesoto. I dok je 25-godišnji princ izrazio zadovoljstvo pred medijima, istaknuvši kako je prikupio možda i 800.000 dolara za afričku djecu, u spomenutom polo meču, nakon pada je izgubio živce.

Pročitajte i ovo Britanac prvi pretrčao cijelu dužinu Afrike Prešao 16.000 kilometara Britanac prvi pretrčao cijelu dužinu Afrike: Putem je bio opljačkan i otrovao se hranom Slon progoni vozilo s turistima tragedija Slon napao skupinu turista: Jedna žena poginula, ima ozlijeđenih

Misleći kako je njegov tim zbog toga izgubio veliku donaciju za djecu iz Lesota, princ Harry je nakon pada u bijesu bacio palicu za polo, no njegov tim je ipak na kraju došao do pobjede i toliko željene donacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene