Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Utrka konja u Australiji umalo je završila tragično, nakon što se jedan od konja oteo kontroli, preskočio ograđeni prostor tribina i sletio ravno na mnoštvo gledatelja.


Na svu sreću, poginulih nije bilo, no troje ljudi završilo je u bolnici, dvoje od kojih su zadobili ozbiljne ozljede. Incident se dogodio na utrci konja Grand Annual Steeple u Warrnamboolu.

Vezani članci Djevojka i konj (Foto: Twitter) Fotografija koja je podijelila internet: Dolazi li djevojka prema kameri ili odlazi? Slika nije dostupna VIDEO Ovu snimku građani Turkmenistana nisu i neće vidjeti!

Dvogodišnjoj djevojčici u nesreći je pukao vratni kralješak, a stradale su i 12-godišnja djevojčica, kojoj je slomljeno stopalo i 80-godišnja starica, koja ima ozljeda ramena i kuka, piše Herald Sun. Prava je sreća da u incidentu nitko nije smrtno stradao.

Rob Hines, šef konjičkih utrka u državi Victoriji, incident je nazvao 'bizarnom nesrećom' i obećao je punu istragu u suradnji s konjičkim klubom Warrnambool. Konj koji je preskočio ogradu visoku čak tri metra, zove se Banna Strand, a na nnjemu nije bilo jahača.