Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran incident u Australiji

VIDEO: Konj preko ograde skočio ravno u publiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utrka konja u Australiji umalo je završila tragično, nakon što se jedan od konja oteo kontroli, preskočio ograđeni prostor tribina i sletio ravno na mnoštvo gledatelja.

Pročitajte i ovo Utrka konobara u Parizu - 3 Uoči Olimpijskih igara VIDEO Nasmiješeni, uzbuđeni, usredotočeni: Dvjesto konobara utrkivalo se središtem Pariza Utrka Holjevka Tradicionalna utrka Holjevka zatvara promet dijelom Zagreba: Pogledajte alternativne pravce

Na svu sreću, poginulih nije bilo, no troje ljudi završilo je u bolnici, dvoje od kojih su zadobili ozbiljne ozljede. Incident se dogodio na utrci konja Grand Annual Steeple u Warrnamboolu.

Dvogodišnjoj djevojčici u nesreći je pukao vratni kralješak, a stradale su i 12-godišnja djevojčica, kojoj je slomljeno stopalo i 80-godišnja starica, koja ima ozljeda ramena i kuka, piše Herald Sun. Prava je sreća da u incidentu nitko nije smrtno stradao.

Rob Hines, šef konjičkih utrka u državi Victoriji, incident je nazvao 'bizarnom nesrećom' i obećao je punu istragu u suradnji s konjičkim klubom Warrnambool. Konj koji je preskočio ogradu visoku čak tri metra, zove se Banna Strand, a na nnjemu nije bilo jahača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene