Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navukao bijes svih

VIDEO Tinejdžer napravio kolosalnu glupost u hramu starom 3.500 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan kineski tinejdžer poprilično je dobro demonstrirao što znači napraviti nevjerojatnu glupost tijekom posjeta hramu, starom 3.500 godina u Luxoru, u Egiptu.

'Ding Jinhao je bio ovdje', napisao je 15-godišnjak navedenog imena na figuru isklesanu u zid hrama i izazvao bijes korisnika interneta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povratak mumija Otkrivene mumije stare 3.500 godina Slika nije dostupna Amaterski video VIDEO Potpuno izgorio: Dramatičan trenutak pada balona s turistima

>> FOTO Piramide u kaosu: Ulicama vlada kaos, razbojništvo i depresija

Dingovo 'črčkanje' po baštini jedne od najstarijih civilizacija, otkrio je drugi kineski turist, koji je to i prijavio egipatskim vlastima, prenosi MSN.

Nakon što je fotografija gluposti koju je napravio osvanula po kineskim blogovima, dječak je doživio čitav niz neugodnosti, a stranice škole koju pohađa su hakirane i pri ulazu na njih stajao je natpis 'Ding Jinhao je bio ovdje'.

Dječakovi roditelji su pod takvim pritiscima apelirali lokalnim kineskim medijima. 'Želimo se ispričati egipatskom narodu i ljudima u Kini koje je taj slučaj zgrozio. On je shvatio pogrešku koju je napravio, a mi tražimo vaš oprost. Molimo vas, dajte mu priliku da ispravi to što je napravio', poručili su njegovi roditelji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene