Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Luis Alfonso Sanchez sam se kastrirao jer je želio ostati predani kršćanin i ne prevariti svoju suprugu.


Luis Alfonso Sanchez, 40-godišnji Kolumbijac rekao je da se sam kastrirao sa žiletom, jer se njegova žena ne želi seksati s njim, a on nije želio doći u iskušenje da je prevari s drugom ženom, objavio je Reuters. Kako je ispričao novinarima, odrezao je svoje testise i potom kožu sašio s običnom iglom za šivanje jer je želio ostati vjeran.

‘Kada sam vidio da više ne mogu računati na svoju ženu, a i da je ne bi više gnjavio, odlučio sam odrezati si testise, jer sam kršćanin i nisam želio tražiti drugu partnericu’, rekao je. Za kastraciju je koristio tehniku koju je naučio radeći na farmi sa životinjama.

Vezani članci Fotografija Pabla Escobara u u tematskom parku Hacienda Napoles u Kolumbiji Escobarov nećak našao 18 milijuna ujakovih dolara: "Do toga me dovelo ukazanje, ali novčanice nisu upotrebljive" Jair Bolsonaro Predsjednik zaražen koronavirusom vozio se gradom na motoru bez maske i kacige, razgovarao s prolaznicima

>> Sam si je izvadio testise da pokaže ženi koliko je voli!

‘Kastrirao sam svinje, mačke, pse i tri dana nakon toga one su bile zdrave i nisu krvarile. Mislio sam da će tako biti i meni. Vježbao sam sa životinjama, pa sam to pokušao i na sebi’, rekao je Sanchez. Trenutačno se nalazi u bolnici gdje ga liječi dr. Javier Martinez koji je potvrdio da si je muškarac odstranio testise.