Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Natječaj za posao iz snova

VIDEO: Kandidati za 'Najbolji posao' opuštali se u spa centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najboljih 16 kandidata za 'Najbolji posao' imali su priliku uzeti predah i uživati u luksuznom spa tretmanu na otoku simboličnog imena 'Daydream' u Queenslandu, u Australiji. Nakon iscrpnig dnevnog ritma dobili su nekoliko sati odmora.

No, kandidati nisu uživali dugo, već su se ubrzo vratili svojim zadacima. Direktor turističke zajednice Queenslanda koja je objavila atraktivan oglas za posao Anthony Hayes rekao je kako su današnji odmor u spa centru zaslužili svih kandidati koji su u proteklih nekoliko dana, od kada su stigli u Australiju, naporno radili kako bi dokazali da su upravo oni najbolji izbor za 'Najbolji posao'.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

'Kandidati su u posljednja tri dana stalno nešto radili, tako da je opuštanje u spa centru nešto što su zaslužili. Proces selekcije uključivao je nadgledanje kako se kandidati snalaze u teškim aktivnostima i medijskoj pozornosti, ali otok za koji će skrbiti ima i svojih luksuznih prednosti. Objavljivanje imena najboljeg kandidata sigurno je pritisak za njih, a nadamo se da smo ga barem malo smanjili ovim danom u spa centu', rekao je Hayes.

>> Tko ne bi želio ovakvu audiciju za posao?

>> Hrvatica među 16 kandidata za posao iz snova

Kandidati su dan završili pisanjem bloga o onome što im se na otoku događalo. Sutra u jutro vršit će se posljednji intervju sa svakim kandidatom posebno, nakon kojeg će biti objavljeno ime sretnika koji će na otoku raditi 12 sati mjesečno za 70.000 funti (više od pola milijuna kuna), šest mjeseci. U priloženom videu možete pogledati opuštanje kandidata u luksuznom spa centru u Australiji.

Kandidati koji su u tri dana morali zadiviti žiri za 'Najbolji posao':

1. Anjaan Rj iz Indije
2. Ben Henry iz Francuske
3. Ben Southall iz Velike Britanije
4. Cali Lewis iz SAD-a
5. Clare Wang sa Tajvana
6. Clarke Gayford sa Novog Zelanda
7. Erik Rolfsen iz Kanade
8. George Karellas iz Irske
9. Greb Reynen iz Singapura
10. Hailey Turner iz Australije
11. James Hill iz Australije
12. Juweon Kim iz Južne Koreje
13. Magali Heuberger iz Nizozemske
14. Mieko Kobayashi iz Japana
15. Mirjam Novak iz Njemačke
16. Yi Yao iz Kine

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene