Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se točan broj poginulih

AMATERSKI VIDEO: Kamenjem na snajperiste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedna od snimki, koja je, unatoč blokadi, internetom procurila u javnost, prikazuje prosvjednike u libijskom gradu Derna kako bacaju kamenje na snajperiste koji se nalaze na krovu zgrade.

Nasilni prosvjedi protiv Moamera Gadafija raširili su se jučer na glavni grad Tripoli, a Gadafijev sin Saif Al-Islam je poručio kako će se boriti 'do posljednjeg čovjeka'. U više navrata ponovio je da su tijekom prosvjeda poginule 84 osobe te ustvrdio da su 'podaci stranih medija pretjerani'.

Pročitajte i ovo Nikola Barbarić - 5 Priča Provjerenog Od snajperista do klauna: "Nisam znao napraviti ništa drugo osim ošišati se na kratko i rastavit kalašnjikov, a s time ne mogu zaraditi ništa legalno" Ilustracija Krvava bitka za grad Tko su Duhovi iz elitne postrojbe: "Donijeli smo teror, svaki izlazak može biti posljednji"

>> Avion za radnike Montmontaže nije dobio dozvolu za slijetanje

>> VIDEO: Pogledajte kako se širi val prosvjeda

Prema najnovijim podacima Human Rights Watcha od 15. veljače u Libiji su ubijene najmanje 233 osobe. Libijska vlada nije objavila nikakve podatke o žrtvama, niti se na bilo koji način službeno oglasila oko prosvjeda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene