Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

VIDEO: Jaka eksplozija progutala zgradu, nestalo sedam ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmero ljudi smatra se nastalim nakon snažne eksplozije koja je prošli vikend odjeknula u trokatnici i potpuno je razorila, u kanadskom gradu Ontario.

Veliki plamen i gusti dim  nadvio se prošlu subotu nad naselje u Ontario, svega nekoliko sekundi nakon jake ekspozije, piše Reuters. Policija je izvijestila da se nestalim smatra sedmero ljudi, a sedmero je ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Justin Trudeau Bez posljedica Kanadski obavještajci: Kina se već dvaput umiješala u parlamentarne izbore

Eksplozija se dogodila prošlu subotu u 8,30 sati, a o njezinoj snazi svjedoči činjenica da je trokatnica pretvorena u kamenčiće. Upravo zato se strahuje da sedmero nestalih najvjerojatnije mrtvo. Jedna ozlijeđena osoba zadržana je na bolničkom liječenju, a ostalih šest je pušteno na kućnu njegu. Reuters piše kako su se vatrogasci satima borili s vatrenom stihijom prije nego što su ju pobijedili. Uzrok eksplozije još uvijek je nepoznat.




 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene