Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teatralnosti nema kraja

VIDEO ISIS-ovci kakve još niste vidjeli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Islamska država objavila je novi propagandni video na kojem se vidi kako dva gluha borca razgovaraju na znakovnom jeziku gluhih te pozivaju Zapadnjake da im se pridruže.

Naziv novog teatralnog videa upućuje na to da invaliditet nije isprika za ne služenje ISIS-u.

Pročitajte i ovo Američki vojnici U napadu nisu stradali civili Ubijen jedan od vodećih ljudi ISIS-a: "Planirao je terorističke napade u Europi" Snajperist SDF-a cilja mete ISIS-a (Foto: AFP) IZABRAN NOVI Objavljeni detalji smrti vođe Islamske države: Raznio se samoubilačkim pojasem nakon što je opkoljen

U petominutnom videu, dva gluha muškarca prikazana su kako rade u prometnoj policiji u Mosulu, iračkom gradu pod kontrolom ISIS-a.

Sklopili savez koji ledi krv u žilama

'Ja sam gluhonijem i radim kao prometni policajac u Islamskoj državi s mojim bratom Abu Abdur-Rahamanom. Želim poručiti kurdskim borcima da ćemo vas, ako Alah dozvoli, uskoro napasti. Ja živim u državi u kojoj je uspostavljen šerijat', poručio je koristeći znakovni jezik.

Naoružani do zuba krvoločno govore tražeći pokolj Britanaca, Amerikanaca, Francuza, Talijana. Zaprijetili su Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu, Kataru i onima koji su se udružili sa Zapadom.  Naposljetku se vidi kako ispaljuju rakete - kažu: prema neprijatelju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene