Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na jednom željezničkom kolodvoru u Japanu snimljen je užasan prizor. Majka je malu djevojčicu nogom udarila u glavu i pri tom je srušila na pod.


Internetom kruži snimka užasnog incidenta zlostavljanja djeteta na javnom mjestu u Tokiju. Brutalna majka na željezničkom kolodvoru Shibuya, bila je sa svojom kćerkom koju je požurivala, piše Daily Mail.

Vezani članci Djevojčica, ilustracija - 1 Koliko će još djece stradati dok se nešto konačno ne promijeni? Tragedija zlostavljane djevojčice podsjetila na slične zastrašujuće slučajeve u Hrvatskoj Jelena Veljača Oštra poruka Jelene Veljače: "Nisam pravnica, ali sam majka i čovjek i mislim da je njihov propust za zatvor"

Djevojčica je hodala iza majke i nije bila dovoljno brza, što je učito uzrujalo majku do granice sasvim neprimjerene reakcije. Žena se odjednom okrenula i zamahnula nogom prema djetetu. Udarila ju je toliko jako da se djevojčica srušila na pod.

Muškarac koji je na kolodvoru punom putnika snimio video, na snimci se čuje kako viče da će ovaj slučaj prijaviti policiji, preveli su korisnici Reddita na kojem je video prvotno objavljen. Incident se zbio 1. ožujka, ali je tek sada snimka procurila u javnost. Nije poznato je li majka u međuvremenu prijavljena policiji i kažnjena.

VIDEO Tukao ženu na ulici pa mu se prolaznici osvetili

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook