Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Australiji

VIDEO Gradski autobus se zabio u kuću, poginuo vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradski autobus u australskom gradu Empire Bayu zabio se u jednu obiteljsku kuću pri čemu je poginuo vozač, a teško je ozlijeđen jedan ukućanin.

Vozač je poginuo kada se gradskim autobusom zabio u kuću u Empire Bayu, gradu u australskoj državi New South Wales, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..." Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih VIDEO Nevjerojatan prizor: Putnici panično bježali iz zapaljenog autobusa, automobili prolazili kroz vatru

Jedna osoba koja je u vrijeme nesreće bila u kući pretrpjela je teške ozljede glave te je zračnim putem prebačena u bolnicu, izvijestili su lokalni mediji.

>> U Lici se zapalio se autobus pun hodočasnika

U autobusu je bilo 11 putnika, no nitko od njih nije ozbiljnije ozlijeđen te im je medicinska pomoć pružena na mjestu nesreće.

Lakše ozljede zadobila je još jedna žena koja se nalazila u kući, izvijestio je Daily Telegraph.

Spasitelji pokušavaju stabilizirati kuću. U tijeku je istraga kako bi se utvrdilo zašto se vozač autobusom zabio u kuću. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene