Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog ovisnosti o nafti

VIDEO: Goli se provezli kroz Limu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjetski dan golih biciklista obilježen je u Limi. Biciklisti s odjećom na sebi po vlastitom izboru, zbog čega su brojni bili goli, provezli su se ulicama glavnog grada Perua. Želja im je bila skrenuti pozornost na ovisnost o nafti.

Kako bi obilježili Svjetski dan golih biciklista, vožnja biciklima bez odjeće održana je i u brojnim drugim gradovima diljem svijeta, a pravila oblačenja su prema internetskoj stranici organizatora bila: 'bare as you dare', odnosno 'goli koliko se usudite'. Samo je nekoliko biciklista na manifestaciju došlo potpuno golo, a većina ih je nosila ronilačka odjela ili su im tijela bila obojana.

Pročitajte i ovo Naftna platforma Geofizički podaci Hrvatska i Kanada zajedno će tražiti naftu i plin: Grade se četiri nove bušotine Slika nije dostupna NEMA OZLIJEĐENIH VIDEO Snažan potres magnitude 7.5 pogodio Peru, urušio se dio crkve

Na web stranici organizatori su napisali kako žele skrenuti pažnju na ovisnost o nafti. 'Prebacivanje na život bez briga je jedan od najljepših stvari koje osoba može učiniti za stvarnu razliku u smanjivanju negativnog utjecaja na naš planet', stoji u izjavi organizatora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene