Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se stigao niti snaći

VIDEO Golfera progutala zemlja na 14. rupi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Može li se dogoditi što gore nego da klaustrofobičnu osobu 'proguta' zemlja? Upravo to se dogodilo Marku Mihalu, dok je igrao golf s prijateljima u Illinoisu.

Mark Mihal bio je na 14. rupi golf igrališta Annbriar u gradiću Waterloo, koji se nalazi 40-ak kilometara jugoistočno od St. Louisa, kad se odjednom pod njegovim nogama otvorilo tlo, a on nestao.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Pokušaj otmice drama u St. Louisu VIDEO Mladić se zaletio na ženu i htio joj oteti bebu, a onda je drugoj slomio ruke: "Čuo sam je kako vrišti"

>> Zemlja progutala muškarca koji je spavao u sobi

'Osjetio sam sam kako tlo podamnom počinje propadati i sve se dogodilo toliko brzo da nisam mogao ništa učiniti', rekao je Mihal, a prenosi NY Daily News.

'Kako sam propadao, htio sam se uhvatiti za rub rupe, no tlo je i zu jednostavno popustilo. Učinilo mi se kao da padam jako dugo vremena. Najstrašnji dio bio mi je taj što nisam znao kad ću pasti na dno i na što ću pasti', ispričao je Mihal.

Mihal je u padu iščašio rame, a pao je u mulj na dnu rupe. Sama nastala rupa, imala je oblik zvona, a duboka je preko 5 metara i široka preko tri metra na dnu.

Iz rupe su ga izvukli prijatelji, koji su brzom reakcijom Mihala izvukli u roku od dvadesetak minuta. Otrčali su po uže i ljestve, a Ed Magaletta, Mihalov prijatelj, sišao je pomoću užeta u rupu i zavezao uže oko njega da bi ga ostali prijatelji mogli izvući van. Odmah nakon što je izvučen, preuzela ga je hitna pomoć.

Nakon svega, Mihal je priznao kako će mu biti vrlo čudno vratiti se odigrati 14. rupu na tom golf terenu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene