Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Bonus trip

VIDEO Fascinantna snimka bliskog susreta čovjeka i kita!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Arizone planirao je tek još jedan ugodan dan tijekom odmora na čarobnom otoku Maui. Na rasporedu je bila vožnja kanuom uz pogled na kitove, iz daljine. No, dobili su puno, puno više!

Mlađahni, ali zato nikako maleni, kit je u jednom trenu iskočio iz modrozelenog oceana, zaljujao i umalo potopio kanu, kojim  se ljubavni par lagano vozio, samo kojih par stotina metara od čarobnog havajskog otoka, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Susret Donalda Trumpa i Haviera Mileija Upoznao svoju inspiraciju VIDEO Nadimak mu je Luđak, a sada je konačno upoznao svog uzora! Pogledajte srdačan susret američkog i argentinskog Trumpa: "Predsjedniče!" Kali, otok Ugljan "Ne znamo što će biti dalje" Kupili kuću iz snova na Jadranu, a onda je počela noćna mora: Zapalili im auto, otrovali mačku...

 

Video prikazuje ženu, koja uživa promatrajući ocean, a nakon 17 sekundi snimke velikog plavetnila, u krupnom se kadru pojavljuje, glavom i bradom - gigantski kit !

Pri iskakanju iz oceana, 'malo'  je zaljuljao kanu, a za oproštaj ih, prilikom bučnog povratka u dubine, propisno zalio morem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene