Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve puno smeća

VIDEO Evo na što je ličio Times Square nakon dočeka Nove godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njujorški su komunalci imali što vidjeti nakon velikog dočeka Nove godine na Times Squareu. Hrpetina smeća zatrpala je jedno od najprepoznatljivijih mjesta u Velikoj jabuci.

Nakon svakog velikog tuluma obično nastane veliki nered, kojega bi onda netko trebao i očistiti. Takva je situacija nastala i na njujorškom Times Squareu nakon velikog dočeka Nove godine.

Pročitajte i ovo Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama Smeće na gradskim ulicama nakon proslave Nove godine - 2 smeće posvuda FOTO Pogledajte kako su izgledale zagrebačke ulice nakon proslave Nove godine

>> VIDEO Što je to na obrazima gradonačelnika New Yorka?

Samo nekoliko sati nakon tradicionalnog spuštanja velike kugle, nekoliko stotina tisuća posjetitelja napustilo je najpopularniji trg u Velikoj jabuci, a na scenu su stupili vrijedni njujorški komunalci. Sa svom su raspoloživom mehanizacijom čistili prave hrpe smeća.

Procjenjuje se da su samo konfeti ukupno težili oko tonu, a prazne boce, limenke, ostaci hrane i ostali otpaci još nekoliko tona.

No, kao što je i doček tradicionalan, za komunalce je i čišćenje tradicija tako da su i ovog puta dokazali svoju ekspeditivnost i već do zore uklonili gotovo sve znakove da se ondje samo nekoliko sati ranije nešto događalo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene