Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnja snimka poroda

VIDEO Snimka koja vas sigurno NEĆE ostaviti RAVNODUŠNIMA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je par iz Novog Sada odlučio fotografijama ovjekovječiti rađanje svoje kćeri. Naposljetku se fotografiranje pretvorilo u snimanje nakon čega je nastao video koji je oduševio mnoge.

Danijela i Ivan Čkonjević iz Novog Sada dobili su 17. srpnja kćerku Iskru. Porodu kod kuće prisustvovala je i fotografkinja Tamara Zidar koja je snimila cijeli događaj, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

'Prvo nisam planirala snimiti video. Snimala sam kratke kadrove isključivo zato što se tako nije čulo škljocanje aparata. Tek kada sam prebacila materijal i vidjela kako su kadrovi predivni, predložila sam Danijeli da napravim video. Oni su odlučili video objaviti ujavnosti kako bi promovirali prirodan porođaj, pokazali da postoji i lijepa strana poroda, u ugodnoj atmosferi i s poznatim i dragim ljudima', ispričala je Tamara.

>> ZADIVLJUJUĆI TRENUTAK: Beba rođena u netaknutom vodenjaku

Na svom je blogu opisala kako je sve izgledalo. 'Ivan je bio uz Danijelu, masirao joj leđa, ljubio, mazio i pružao ljubav. Nisam mnogo čekala da izvadim fotoaparat. Atmosfera je bila inspirativna i htjela sam zabilježiti svaki trenutak. Babica me je uvjeravala da ne žurim i da se neće stvari tako brzo odvijati, ali sam ja bila opčinjena njima i trudeći se da budem neprimjetna i nenametljiva, šunjala se po stanu i lovila kadrove', piše Tamara u svom blogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene