Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na autocesti:

KOJA SNIMKA: Laktovima se morali probijati do mjesta nesreće!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci iz Dolnjeg Logatca u Sloveniji snimili su sedam minuta agonije, odnosno pokušaja probijanja kroz nepropisno zaustavljena vozila u koloni, ne bi li došli do mjesta prometne nesreće.

Na primorskoj autocesti u Sloveniji u utorak se dogodila teška prometna nesreća koja je zahtijevala intervenciju vatrogasaca. Vozač iz Bugarske izgubio je nadzor nad kamionom rumunjskih oznaka te je probio zaštitnu ogradu i prešao na suprotni trak, oštetivši i četiri automobila.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća Prema Zagrebu Sudarila se dva kamiona: Zbog istjecanja nafte zatvoren dio autoceste Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE!

>> VIDEO Dramatična akcija spašavanja s riječnog otočića

U nesreći nije bilo ozlijeđenih, no stvorila se poprilična kolona jer pored slupanih vozila nije bilo moguće proći. U akciju su stoga pozvani pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dolnji Logatec.

Oni su se jedva probijali kroz zgusnutu kolonu, u kojoj su se mnogi vozači nepropisno zaustavili i tako blokirali prolaz.

Kako piše 24ur.com, vatrogasci su ta tri ili četiri kilometra prošli za čak 15 minuta, zbog čega su objavili i ogorčene komentare na svojoj Facebook stranici. Posljednjih sedam minuta probijanja kroz gužvu su i snimili, a na videu je vidljivo kako je jedan gasitelj dobar dio puta pretrčao jer je gotovo svakog trećeg vozača osobno morao upozoriti da oslobodi prolaz.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene