Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Srbiji

VIDEO Djevojka izgorjela u požaru tijekom proslave uoči Praznika rada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proslava Praznika rada pošla je po zlu u jednom srbijanskom selu pored Kraljeva. Djevojka je poginula u požaru kuće.

Do požara u vikendici, u selu Obrva, došlo je kad je plamen iz plinske boce zahvatio kante s benzinom, koje su se nalazile u istoj prostoriji, a benzin je najvjerojatnije korišten za agregat, jer u vikendici nije bilo struje.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

>> Požar u psihijatrijskoj bolnici, poginulo 38 osoba

'Ne može se sa sigurnošću tvrditi je li plinska boca ili nešto drugo bilo uzrok požara. Grupa mladih se okupila navečer u vikendici, koja se nalazila na samoj obali Morave, u kojoj se najverojatnije nalazila izvjesna količina zapaljive tekućine', rekao je za Blic Radoica Kočović, načelnik Odjela za izvanredne situacije Raškog okruga.

Dvadesetak mladih tamo je organiziralo roštilj, no u trenutku izbijanja požara, nesretna poginula djevojka bila je sama u jednoj od prostorija vikendice. Njezini prijatelji, prema prvim izvještajima policije, čuli su njezino zapomaganje i vrištanje, no nisu je mogli spasiti.

'U trenutku je došlo do naglog požara u kojem se našla djevojka, jer je spavala unutra i nije uspjela izaći i nažalost je stradala u požaru', rekao je Kočović i dodao kako je drvena kuća buknula poput kutije šibica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene