Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pravo čudo za djevojčicu iz Farmingtona! Nakon što si je slučajno lubanju probila odvijačem, liječnici su je spasili, a njoj nisu ostale nikakve ozbiljne posljedice, samo modrica.


Nakon incidenta s odvijačem, dvogodišnja Teagan Gislason hitno je odvezena u kliniku Mayo, a iz nje je, bez većih posljedica, izašla za samo tjedan dana.

Vezani članci Slika nije dostupna Tuga i bijes građana, tisuće provjeduju: Tijelo curice pronađeno vezano sidrom na dnu mora, spasioci tragaju za njenom jednogodišnjom sestrom Hitna pomoć, ilustracija Tragedija kod Daruvara: Šestogodišnje dijete poginulo nakon što je na njega naletio traktor

'Nitko nije vidio što se zapravo dogodilo. Nitko nije vidio da je uzela odvijač, niti da je pala', rekao je Teaganin otac Neil Gislason.

Teagan se igrala u crkvenoj igraonici kada je pronašla odvijač. Vjeruje se da je s njim trčala i pala, a alat se odjednom našao gotovo šest centimetara u lubanji.

Roditelji su je odmah odvezli u bolnicu gdje su joj liječnici odstranili odvijač. Na rendgenskim snimkama se vidi da je odvijač ušao u mozak. Za njegovo odstranjivanje bilo je potrebno četiri sata.

Samo tjedan dana poslije, Teagan se igra poput svake druge dvogodišnjakinje, vid joj je dobro, a nema nikakvih ozlijeda osim modrice.