Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prošao bez ozljeda

VIDEO: Dječak se zaglavio u aparatu za igračke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski spasioci imali su neobičan zadatak - spasiti mališana koji se u trgovačkom centru zaglavio u aparatu za igračke.

Tracey Sammut prošli petak nekoliko trenutaka nije držala na oku trogodišnjeg sina Calluma, što je za njega bilo dosta da pobjegne majci, piše Reuters. Sljedeći put kada je pogledala prema djetetu, imala je što i vidjeti.

Pročitajte i ovo Spasilačko natjecanje - 1 u pet disciplina Spasioci odmjerili snage: "Kad to uspijete, znate da ste napravili šampionski posao" Žrtve potresa u Maroku - 3 Više od 2500 poginulih Traje potraga za preživjelima u Maroku, pomažu spasioci iz drugih država: "Čuo sam sestru kako viče – Brate, spasi nas!"

Callum je upao u aparatu za igračke i više sam nije mogao van. Tracey je ispričala lokalnim medijima kako se zabrinula da će joj dijete u aparatu ostati bez kisika. 'Koliko unutra ima zraka, bilo je prvo pitanje koje mi je palo na pamet', ispričala je.

Spasioci su više od sat vremena izvlačili dječaka iz aparata koji je nakon incidenta zatvorena. Mališan je iz avanture izašao bez ikakvih ozljeda. 





 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene