Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Vidimo se kasnije"

Video na koji je teško ostati ravnodušan: Posada indonezijske podmornice nekoliko tjedana prije potonuća pjeva o oproštaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijska je mornarica objavila potresan video koji prikazuje članove posade potonule podmornice kako zajedno pjevaju.

Video indonezijske posade, snimljen prije nekoliko tjedana, prikazuje kako mornari zajedno pjevaju indonezijsku hit pjesmu Sampai Jumpa, što u prijevodu znači "Vidimo se kasnije".

Pročitajte i ovo Ilustracija Dynamic Manta 24 U susjedstvo stiglo naoružanje sedam NATO članica: "Lovimo podmornice..." Nuklearni projektil, ilustracija "dogodila se anomalija" Ispalili projektil iz nuklearne podmornice pa krivo pogodili!

"Iako nisam spreman da mi nedostaješ, nisam spreman živjeti bez tebe, želim ti sve najbolje", neki su od stihova pjesme koju pjevaju mornari.

Snimka je nastala radi oproštaja od zapovjednika podmornice koji je odlučio napustiti tu dužnost, rekao je glasnogovornik vojske Djawara Whimbo za AFP.

Indonezijski su dužnosnici potvrdili da je njihova podmornica KRI Nanggala, koja je prošlu srijedu potonula u blizini Balija, pronađena na dnu mora i da je bila prepolovljena na tri dijela, izvijestio je BBC.

Osim toga, potvrđeno je da je svih 53 članova posade preminulo. Podmornica je prije nestanka bila dio vježbe koja je uključivala torpeda i još nije poznato što je točno pošlo po krivu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene