Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj dobiva obrat

VIDEO: Napadnuta Brazilka nije bila trudna, sama se ozlijedila i optužila neonaciste?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarski istražitelji su izjavili da Brazilka koja tvrdi da je nakon napada neonacista izgubila još nerođene blizance, nije ni bila trudna, a ozlijedila se najvjerojatnije sama.

Načelnik odjela forenzične medicine sa Sveučilišta u Zurichu, Walter Baer, kaže kako 'svaki iskusniji forenzičar neće oklijevati pri pretpostavci da se u ovom slučaju radi o samoozlijeđivanju.' Tako naime tvrdi i policija. U izjavi za medije šef ciriške policije izjavio je kako 26-godišnja Paula Oliviera nije bila trudna, premda još uvijek nije jasno na koji način je dobila ozlijede.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Podsjetimo, trudnu brazilsku odvjetnicu u Zurichu navodno su napali skinheadsi, zarezali je oko 100 puta po trbuhu i nogama, a nakon napada je pobacila. Brazilske vlasti Švicarsku optužuju za ksenofobiju, a slučaj je osudio i brazilski predsjednik.

Oliveira se naime, u Švicarsku doselila prije šest godina radi posla, nosila je blizance i trebala se vjenčati. Njezina je obitelj očajna. Kad je napadnuta, razgovarala je sa svojom majkom na mobitel, a njezin je otac, također odvjetnik, rekao kako je njegova kći zadobila 100 posjekotina u 10 minuta koliko je trajao napad, piše Reuters.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene